Meetings, workshops of kwartaalcijfers presenteren, misschien wel in combinatie met een goede lunch, borrel of diner. 1892 Eten & Drinken is de ideale locatie met een centrale ligging binnen Zoetermeer (vlak langs de A12) en een uitstekende parkeergelegenheid voor de deur. Dit maakt dat u voor bijna iedere gelegenheid een goede partner aan ons heeft!

Zaal Grootte Carré Theater Diner Feest
Restaurant  230 m2  - 80  80  150
Theater  330 m2  25 120 80 250
Gallery  100 m2 25 70 50 75
Terras    96 m2 -  - 60 100
 
Restaurant Zoetermeer

Bij binnenkomst via de hoofdingang stap je binnen in onze sfeervolle restaurantzaal. Een goede mix van 'nostalgie' en het 'hedendaagse' geeft de zaal een geheel eigen karakter die een brede doelgroep aanspreekt. De zaal geeft plek aan 80 personen diner, maar is ook te gebruiken in een borrel, receptie of ontvangst tot wel150 personen.
 • Bar
 • Geluidsysteem
 • Ingang
Vergaderen Zoetermeer

Op de begane grond, aansluitend aan de restaurantzaal (bij elkaar te betrekken), is de sfeervolle zaal 'De Gallery' die met 19de eeuwse deuren afgesloten kan worden. Zo creëren wij een aparte ruimte waar je met je gasten kunt genieten van een diner van 20 tot maximaal 50 personen of een borrel/receptie tot ongeveer 75 personen.
 • Bar
 • Geluidssysteem
 • Eigen ingang
 • Groot TV scherm
Zaal Zoetermeer

De Theaterzaal op de 1ste etage (voorheen een bioscoop en later een klein theater) is een prachtige zaal met oneindig veel mogelijkheden. Hier kun je met een gezelschap van 50 tot wel 250 personen genieten van een groot lopend buffet, een Walking Dinner, een knallende feestavond of receptie. Club 1892 beschikt over een eigen bar en een licht/geluidsinstallatie. Voor mindervalide gasten is een lift aanwezig.
 • Bar
 • Geluidssysteem
 • 2 x groot TV scherm
 • Podium (+/- 40 m2)
 • Airconditioning
 • Theater, feest & sfeerverlichting
Om een goede indicatie te geven van de mogelijkheden hebben wij een aantal arrangementen voor u samengesteld. Natuurlijk bent u van harte welkom om bij ons de locatie te bezoeken voor een rondleiding en aanvullende informatie. Naast de voorgestelde arrangementen doen wij ook veel maatwerk voor een persoonlijke draai aan uw event! Na het invullen van het onderstaande offerteformulier ontvangt u van ons uiterlijk binnen 48 uur een reactie (maandagen zijn wij gesloten).

Bekijk hier onze zakelijke arrangementen!

Informeer mij over de mogelijkheden!

Naam(*)
Please let us know your name.

Bedrijfsnaam
Invalid Input

Emailadres(*)
Please let us know your email address.

Telefoonnummer(*)
Invalid Input

Datum event
Invalid Input

Arrangementen(*)
Invalid Input

Message
Please let us know your message.

gek op holland bedrijfsuitjeU heeft iets te vieren, maar hoe en waar? Gezellig een hapje eten.. maar een activiteit is natuurlijk ook wel erg leuk.. Wij hebben de oplossing! Met een aanbod van ruim 90 verschillende en vernieuwende uitjes kunt u met alle wensen bij ons terecht. En de combinatie met een gezellig hapje eten is natuurlijk zo gemaakt met ons unieke 'shared dining' arrangement.

Ruim 90 verschillende uitjes!

De top 10 meest populaire uitjes geven wij hier weer. Maar er is nog veel meer mogelijk. Zowel binnen als buiten is er voor elke groep een leuke uitdaging te bedenken.

1) Escape Room
2) Alles mag op zaterdag (TV show)
3) Pup of sport quiz
4) GPS- city tocht
5) De slimste mens (TV show)
6) Dinnershow
7) Crazy 88
8) Las Vegas Casino avond
9) Wijn of bier- proeverij
10) De Lama's workshop

Alles is mogelijk!

Komt u met een klein groepje of met het gehele bedrijf, wij hebben plek voor 500 personen.
Maak eens geheel vrijblijvend een afspraak met een van onze collega's voor een orienterend gesprek. Dan kijken zij samen naar een leuke en vernieuwende invulling van jullie dag of avond!
U bent opzoek naar een geschikte spreker voor uw evenement? Wij bieden voor u keuze uit het grootste aanbod sprekers van Nederland. Voor elk thema of doelgroep is een geschikte specialist uit het aanbod beschikbaar. Zowel nationale als internationale sprekers kunt u bij ons boeken.

Inspirerende sprekers!

We bekijken gezamenlijk uw wensen en zoeken een spreker die het beste bij uw evenement past. Onze medewerkers zullen u persoonlijk adviseren zodat u een spreker kan boeken met de juiste achtergrond en motivatie. Iets wat van essentieel belang is voor de kracht van de communicatie. De sprekers verdiepen zich altijd in uw organisatie en/of vraagstuk. U krijgt daarom een spreker die exact aan zal sluiten op uw wensen.